LinkedIn training (+ gratis profielscan)

LinkedIn video training van Hans Versteegh / Welzijn 3.0

Volg de LinkedIn training op je laptop, tablet of smartphone.

LinkedIn, hét zakelijke social media platform in Nederland. Ook voor werkers in zorg en welzijn / het sociaalwerk. Je kan er jezelf profileren, je kan er je expertise delen, je kan de actualiteit binnen je vak volgen, je weet waar de vacatures zijn en je volgt gemakkelijk de smaakmakers daarbinnen. Maar … weet je ook waar als die -verborgen- functies voor zijn en hoe je ze kan gebruiken?

LinkedIn is meer dan alleen je CV met je werkervaring en meer dan je professionele kaartenbak, maar dan op internet. Het is een levendig netwerk met veel kennis en bereidheid om elkaar te helpen. LinkedIn biedt tal van  mogelijkheden, die je niet allemaal meteen ziet. In deze training zoomen we in op functies en instellingen die soms verborgen zijn. Maar wel belangrijk zijn voor hoe jij het platform wil gebruiken.

Heel verstandig dus, dat jij er over denkt deze online LinkedIn video training te gaan volgen!

De inhoud van de training

 • ​Module 1, introductie
 • Module 2, home, navigeren en de app
 • Module 3, profiel, route 1 en 2
 • Module 4, netwerken
 • Module 5, groepen
 • Module 6, bedrijfspagina
 • Module 7, statistieken en nabranders

De totaal geschatte studiebelasting is 2 uur

Wat levert deze training jou op?

 • Linkedin heeft straks weinig geheimen meer voor je
 • Je weet hoe het werkt en hoe jij als professional zichtbaar wordt
 • Het wordt makkelijker en leuker om je vakgebied bij te houden
 • Informatie gaat naar je toe komen
 • Bovendien zal je netwerk groeien, heel belangrijk in deze tijd
 • Je weet hoe jij je zakelijke netwerk warm kan houden
 • Je gaat het netwerk voeden met waar je mee bezig bent. Andersom werkt dat ook zo.
 • Ik geef je als extra een gratis profielscan, lees hieronder meer!
 • Deelname geeft recht op vier punten bij Registerplein voor daar aangemelde professionals:

“Deelname aan Online LinkedIn training (+ gratis profielscan) (ID nummer: 376531) levert bij afronding van alle modules 4 registerpunten op voor de geaccrediteerde deskundigheidsbevordering voor bij Registerplein geregistreerde professionals.
Is 1 ontwikkelactiviteit voor de bij Registerplein geregistreerde Sociaal Werker.”

Volg gratis de 1e module!

Deze video training bestaat uit 7 modules die ieder een ander onderdeel van LinkedIn behandelen. Na afloop heeft het platform (bijna) geen geheimen meer voor je en weet je exact waarom het voor jou interessant is. En heb je bedacht hoe jij het wil gebruiken. Hieronder zie je de modules.

TIP: Klik hieronder op de foto en bekijk gratis de eerste module! (17 minuten)

Linkedin video training inhoud 7 modules

TIP: Klik op de foto en bekijk gratis de eerste module!

Hoe werkt het?

Iedere module bevat een vooraf opgenomen video. Die bekijk je en je doet de opdrachten die je krijgt. Die zijn vooral gericht op bewustwording en keuzes maken.

Na aanmelding en betaling krijg je toegang tot de beveiligde leeromgeving. Daar staan de video’s voor je klaar. Je kan ze op ieder moment bekijken en de opdrachten doen die er ook in staan.

Extra aantrekkelijk! De gratis profielscan.

Veel deelnemers kunnen een update van hun LinkedIn-profiel en / of aanwijzingen voor hun gebruik van dit platform gebruiken. Staat alles er zoals het moet, doe je de juiste dingen? Wat kan beter? Waarschijnlijk is dat ook de reden dat je in deze training geïnteresseerd bent, toch?

Daarom geef ik iedere deelnemer die zich inschrijft én die mij uitnodigt te linken, op de manier die in de training uitgelegd wordt, een gratis PROFIELSCAN. Zodat jij gelijk weet waar jij nog wat kan verbeteren. En je klaar bent om meer uit LinkedIn te halen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de training krijg je een reeks emails. Nodig voor je eigen privacy. Het wijst zichzelf. Na je aanmelding word je naar de betaalmodule geleid. Na betaling krijg je per email jouw persoonlijke inloggegevens voor toegang tot de training. En dan kan je aan de slag.

Aanmelden doe je hier

Slechts €49,95 euro, excl 21% BTW

Doe je mee?