Voorproefje, inspiratie vinden

Inspiratie voor berichten vinden

In dit voorproefje van de Online Basis Training Social Media voor Sociaal Werkers krijg je handreikingen om altijd inspiratie te hebben voor je social media berichten. Zodat het bedenken daarvan je een stuk minder tijd gaat kosten.

In het bijgaande werkboek (alleen voor deelnemers aan de training beschikbaar) lees je over de verschillende vormen die je berichten kunnen hebben.

Opdracht K

Bekijk video 5 Inspiratie vinden (ps. ik ga deze video nog vervangen)

Opdracht L

Something ... you!

Bedenk wat je leuk vind om van jezelf te delen zonder dat jij je daar schuldig over gaat voelen of over gaat schamen. Persoonlijke dingen die jou maken tot wie je bent en die leuk zijn voor anderen om af en toe iets van te zien. Dat kunnen ook hele kleine dagelijkse dingen zijn. Wat je hier bedenkt komt zometeen terug in de volgende opdracht, schrijf het dus vast ergens op.

 

 

Opdracht M

Bekijk video 6 Matrix uitgelegd

Opdracht N

Download de content matrix en vul die in met per vakje een kernwoord wat hoort bij de kolombeschrijving er boven. Als je klaar bent heb je altijd inspiratie bij de hand voor het maken van berichten op social media. En heb je een instrument om die berichten afwisselend en boeiender voor je publiek te maken. 

De Vorm

Ok, je hebt nu inspiratie genoeg voor het maken van je berichten. Nu is er nog een keuze die je moet gaan maken ... in welke vorm ga je dat gieten? Lees hierover in het werkboek verder ....

 

De volgende module ...

Tja ... wat zou daar in staan? Je hebt nu een klein voorproefje gehad van de Online Basis Training Social Media voor Sociaal Werkers. Dit voorproefje ziet er precies zo uit als de echte online training. Die bestaat uit 7 modules, 10 video's, een enquĂȘte, diverse werkbladen en een werkboek. Het grote voordeel: je hoeft er je huis / kantoor niet voor uit want je kan alles online volgen. Is  het iets voor jou?